Reacția deputatului Corneliu Furculiță, după ce Zdg a scris că locuiește într-o casă cu trei nivele, pe care nu a inclus-o în declarația sa de avere

  • 16 Iulie 2020 12:44
Reacția deputatului Corneliu Furculiță, după ce Zdg a scris că locuiește într-o casă cu trei nivele, pe care nu a inclus-o în declarația sa de avere

Deputatul socialist Corneliu Furculiță a venit cu o reacție după ce Zdg a publicat un reportaj despre averea sa. Într-o postare pe Facebook, Furculiță a scris că imobilul nu este nu este finalizat și nu poate fi încă înregistrată la cadastru. Totodată, acesta și-a motivat averea prin faptul că mulți ani a lucrat în domeniul privat și a condus mai multe companii.

Așa cum am spus și jurnaliștilor de la ZdG, casa despre care au scris nu este finalizată și nu poate fi încă înregistrată la cadastru. Imobilele care lipsesc din registrul cadastrului n-au cum să figureze în declarația de avere. Am muncit mulți ani în domeniul privat, am gestionat mai multe companii. Ca și mulți oameni, la această vârstă mi-am permis, împreună cu membrii familiei, să adunăm bani ca să ridicăm o casă, aflată încă în proces de construcție, lucru pe care-l doresc tuturor cetățenilor. La privat, am creat sute de locuri de muncă, am achitat multe milioane de lei impozite și taxe la bugetul de stat.
Instituțiile media despre care s-a scris sunt făcute de o mână de oameni profesioniști, cetățenii noștri, care nu au nevoie de condiții glamur pentru a oferi consumatorilor de informație produse de calitate, a scris Corneliu  Furculiță.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
7,18
Cer fragmentat
Umiditate:90 %
Vint:4,12 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
11
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău