Reacția CNOS la decizia de suspendare a lui Serghei Tarnovschi

  • 19 August 2016 10:33
Reacția CNOS la decizia de suspendare a lui Serghei Tarnovschi

Comitetul Național Olimpic și Sportiv a difuzat un comunicat de presă cu referire la cazul de dopaj în care este implicat canotorul Serghei Tarnovschi.

În legătură cu ultimele știri apărute în presă cu privire la medaliatul cu bronz la Rio 2016 Serghei Tarnovschi, CNOS informează că Federația Internațională de Canoe a publicat pe site-ul sau oficial că sportivul este suspendat de la participare la probă de C-2 din cauza rezultatelor adverse ale unui test pre-competițional. Federația Internațională i-a aplicat sportivului suspendare provizorie pînă la clarificarea situației.

CNOS informează că nu a fost înștiințat oficial de Federația Internațională de Canoe, Comitetul Internațional Olimpic sau Asociația Mondială Antidoping despre acest caz, așa cum prevede procedurea, și, respectiv, nu este în măsură să ofere detalii suplimentare.

În același timp, CNOS ține să precizeze pentru reprezentanții mass media că pînă la momentul dat nu a fost pronunțată vreo decizie cu privire la suspendarea medaliei lui Serghei Tarnovschi și discalificarea lui, iar informația data publicată de unele organe mass media nu corespunde realității.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
17,24
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:4,12 m/s
Mon
9
Tue
11
Wed
10
Thu
13
Fri
12
Arhivă Radio Chișinău