Răzvan Burleanu a câștigat un nou mandat la conducerea Federației Române de Fotbal

  • 18 Aprilie 2018 20:39
Răzvan Burleanu a câștigat un nou mandat la conducerea Federației Române de Fotbal

Președintele în exercițiu al Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu (33 de ani), a câștigat, miercuri, un nou mandat la conducerea FRF, încă din primul tur de scrutin, el fiind votat de 168 dintre cei 254 de membri afiliați prezenți la Adunarea Generală de alegeri desfășurată la Casa Fotbalului.

Potrivit agerpres.ro, principalul său contracandidat, Ionuț Lupescu, component al „generației de aur", a obținut doar 78 dintre voturile președinților de cluburi și ai Asociațiilor Județene. Pe locul trei s-a clasat fostul fotbalist Marcel Pușcaș, cu 8 voturi, iar pe cel de-al patrulea Ilie Drăgan, fost lector al Școlii Federale de Antrenori, care nu a strâns niciun sufragiu.

„Azi ați fost fermi și mândri. La rândul meu sunt mândru că fac parte din această familie. Deși recunosc că nu a fost un fleac, i-am ciuruit. Vă rog ca și la următorul vot să îmi susțineți echipa în Comitetul Executiv. Voi fi un președinte care va face totul pentru unitate. O unitate a oamenilor de bine", a spus Răzvan Burleanu imediat după numărarea voturilor.

Răzvan Burleanu conduce Federația Română de Fotbal din 5 martie 2014, atunci când a câștigat alegerile pentru președinție în dauna celorlalți trei candidați: Vasile Avram, Gheorghe Chivorchian și Sorin Răducanu.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:26 %
Vint:12,86 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău