Rămășițe umane, descoperite în stomacul unui rechin capturat în Oceanul Indian

  • 28 Decembrie 2019 15:00
Rămășițe umane, descoperite în stomacul unui rechin capturat în Oceanul Indian

Rămășițe umane, aparținând probabil unui caiacist în vârstă de 70 de ani, au fost găsite în stomacul unui rechin tigru pescuit în largul localității Saint-Leu, în vestul insulei franceze Réunion din Oceanul Indian, au anunțat vineri autoritățile locale, scrie Digi24.

Rechinul mascul cu o lungime de 3,5 metri, pescuit joi seara, a fost autopsiat vineri dimineață de oameni de știință de la Centre de Sécurité Requin (CSR).

Potrivit unei surse apropiate acestui caz, au fost găsite două brațe, precum și o brățară. Aceasta din urmă a fost identificată de familia unui caiacist dispărut la 12 decembrie în laguna Saline (vest).

În acest stadiu nu este încă posibil să se stabilească dacă decesul s-a produs prin înec sau în urma atacului rechinului.

O descoperire similară a fost făcută la data de 6 noiembrie, când o mână și un antebraț au fost găsite în stomacul unui rechin tigru capturat în largul Saint-Gilles (vest). Ancheta a stabilit ulterior că aceste rămășițe aparțineau unui turist scoțian dispărut cu două zile în urmă în timp ce înota în laguna Hermitage (vest).

Sursa:Digi24

Tags

Alte Noutati

LIVE: În zori
Meteo Chișinău
5,52
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:0 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău