Radu Marian participă la Conferința interparlamentară pentru Politică Externă, Securitate și Apărare Comună

  • 04 Martie 16:09
Radu Marian participă la Conferința interparlamentară pentru Politică Externă, Securitate și Apărare Comună

Președintele Comisiei economie, buget și finanțe, Radu Marian, participă la Conferința interparlamentară pentru Politică Externă, Securitate și Apărare Comună. Evenimentul se desfășoară, în perioada 3–5 martie, în Bruges, Regatul Belgiei și reunește parlamentari din aproximativ 30 de țări, precum și eurodeputați. De asemenea, deputatul Radu Marian are planificate întrevederi bilaterale cu oficiali din Regatul Țărilor de Jos, Republica Slovenia, Republica Federală Germania și Republica Austria.

În cadrul evenimentului, vor fi abordate subiecte care vizează politica externă, securitatea și apărarea. Agenda evenimentului include discuții despre suportul acordat Ucrainei în contextul războiului inițiat de Federația Rusă, procesul de extindere a Uniunii Europene, precum și situația de actualitate din Orientul Mijlociu.

Conferința interparlamentară pentru Politică Externă, Securitate și Apărare Comună are drept scop efectuarea unui schimb de experiențe și informații între parlamente despre politica externă și cea de securitate. Aceasta se organizează de două ori pe an.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Arena Națională
Meteo Chișinău
17,74
Cer senin
Umiditate:41 %
Vint:2,57 m/s
Mon
15
Tue
15
Wed
15
Thu
17
Fri
18
Arhivă Radio Chișinău