Radio România Muzical împlinește 22 de ani de existență. Concert aniversar la București și reduceri în librăriile Humanitas

  • 24 Martie 2019 12:49
Radio România Muzical împlinește 22 de ani de existență. Concert aniversar la București și reduceri în librăriile Humanitas

Unicul post românesc dedicat muzicii clasice, Radio România Muzical, împlinește astăzi 22 de ani de existență.

Cu această ocazie violonistul Alexandru Tomescu și Corul de Copii Radio România, dirijat de Răzvan Rădos, la pian Madgalena Faur, vor cânta, de la ora 18:00, la Park Lake Shopping Center din București, într-un eveniment din campania „Ascultă 5 minute de muzică clasică”, proiect care aduce – în lunile martie și octombrie – muzica clasică în spații neconvenționale, precum mari centre comerciale, sedii de firme sau aeroporturi.

După concertul de diseară, Alexandru Tomescu va oferi autografe pe discurile sale, care vor putea fi achiziționate de la standul Cărturești, aflat lângă scenă.

Ziua Radio România Muzical este sărbătorită și în Librăriile Humanitas din întreaga țară, cu reduceri de 15% la toate discurile cu muzică clasică. Radio România Muzical poate fi ascultat pe frecvențele 97.6 și 104.8 FM și pe internet.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
14,4
Cer senin
Umiditate:47 %
Vint:5,66 m/s
Sat
11
Sun
10
Mon
7
Tue
5
Wed
5
Arhivă Radio Chișinău