RADIO ROMÂNIA este solidar cu apropiații celor care și-au pierdut viața în atacul terorist

  • 18 Iulie 2016 18:17
RADIO ROMÂNIA este solidar cu apropiații celor care și-au pierdut viața în atacul terorist

La Ambasada Franței, în București, este deschisă o carte de condoleanțe, în care a semnat duminică, 17 iulie, și președintele român Klaus Iohannis.

Premierul României, Dacian Cioloș, aflat în Mongolia, a transmis condoleanțe, pe Facebook, în limbile română și franceză.

Și Societatea Română de Radiodifuziune condamnă atacul terorist din Franța, într-un mesaj postat în registrul de condoleanțe, deschis on-line pe Ambasada Franței, și semnat de președintele director general al Societății Române de Radiodifuziune, Ovidiu Miculescu. Acesta își exprimă solidaritatea față de poporul francez și față de apropiații celor care și-au pierdut viața în acest atac barbar.

” Întreaga Societate Română de Radiodifuziune a fost șocată de atacul terorist de la Nisa, din 14 iulie. Noi condamnăm cu fermitate, acest act odios, care ne-a revoltat și ne-a întristat în același timp. Și de această dată, suntem solidari cu poporul francez și le transmitem sincere condoleanțe familiilor care și-au pierdut persoanele dragi în acest atac barbar”, a scris în cartea de condoleanțe, Ovidiu Miculescu.

Cartea de condoleanțe va fi la dispoziția publicului în zilele următoare între orele 9:00 și 20:00.

Mesajele pot fi trimise și online, pe adresa de e-mail specificată pe pagina de internet a instituției. Drapelele franceze de pe teritoriul României sunt în bernă și au fost luate măsuri de securitate

consolidate în jurul tuturor instituțiilor oficiale franceze în România. Franța va ține trei zile de doliu național în memoria victimelor atacului de la Nisa.În urma unei întrevederi de urgență la Paris, premierul francez, Manuel Valls a declarat că Franța a fost lovită „în suflet” prin atacul care a avut loc de ziua națională.

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
18,24
Cer senin
Umiditate:45 %
Vint:4,12 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
17
Wed
17
Arhivă Radio Chișinău