Putin vrea să cunoască poziția lui Zelenski despre războiul din Donbas și nu exclude o întâlnire cu noul președinte al Ucrainei

  • 27 Aprilie 2019 17:56
Putin vrea să cunoască poziția lui Zelenski despre războiul din Donbas și nu exclude o întâlnire cu noul președinte al Ucrainei

Președintele rus, Vladimir Putin, a declarat sâmbătă că dorește să cunoască poziția președintelui ales al Ucrainei, Volodymyr Zelenski, în privința conflictului din estul Ucrainei.

Liderul de la Kremlin a declarat la Beijing reporterilor că va trebui să discute cu Zelenski modalități pentru încetarea conflictului și despre faptul că poporul ucrainean este sătul de conflicte, transmite Reuters.

În același context, agenția RIA „Novosti” anuță că Putin nu exclude eventualitatea unei întâlniri cu Volodimir Zelenski, ieșit învingător în alegerile prezidențiale din Ucraina.

"Vladimir Zelenski nu a fost înălțat încă la rang de sfânt și puțin probabil că eu trebuie 'să mă înfățișez' dinaintea lui, indiferent de ce calitate ar fi vorba", a glumit Vladimir Putin, răspunzând la întrebarea ce-i va spune președintelui ales al Ucrainei, când "se va prezenta" dinaintea acestuia.

"Dacă vom avea vreodată vreo întâlnire, vom începe niște convorbiri - lucru pe care nu-l exclud -, atunci trebuie să vorbim mai ales de cum să încheiem conflictul din sud-estul Ucrainei", a adăugat șeful statului rus.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,74
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:2,06 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău