Putin a făcut o declarație specială despre moartea lui Prigojin: „A avut un drum greu și a făcut greșeli grave”

  • 24 August 2023 19:45
Putin a făcut o declarație specială despre moartea lui Prigojin: „A avut un drum greu și a făcut greșeli grave”

La o zi de la prăbușirea unui avion care îl avea la bord pe șeful Wagner, Evgheni Prigojin, Vladimir Putin transmite condoleanțe familiilor celor decedați, iar despre Prigojin spune că „a avut un drum greu și a făcut greșeli grave de-a lungul vieții sale”, dar a fost „un om de afaceri talentat”, relatează BBC.

Președintele Rusiei mai arată că anchetatorii vor investiga ce s-a întâmplat, însă cercetările vor dura ceva timp. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a vorbit pentru prima dată despre accidentul aviatic de miercuri seara, citează Digi24.ro

Acesta a confirmat că Evgheni Prigojin a murit în urma prăbușirii avionului său.

El transmite condoleanțe familiilor celor decedați și îl descrie pe fondatorul grupului Wagner drept „un om de afaceri talentat”. El spune că a fost informat despre accidentul aviatic de miercuri seară abia joi dimineață.

„Îl cunoșteam pe Prigojin de mult timp, de la începutul anilor 1990. A avut un parcurs dificil și a făcut greșeli grave de-a lungul vieții sale. Dar a obtinut rezultate - pentru el însuși, dar și atunci când i-am cerut”, a mai precizat Putin. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
24,24
Cer senin
Umiditate:27 %
Vint:5,66 m/s
Fri
18
Sat
14
Sun
15
Mon
18
Tue
19
Arhivă Radio Chișinău