Purtătorul de cuvânt al lui Donald Trump pune la îndoială reputația fostului avocat al președintelui, Michael Cohen

  • 22 August 2018 13:26
Purtătorul de cuvânt al lui Donald Trump pune la îndoială reputația fostului avocat al președintelui, Michael Cohen

Purtătorul de cuvânt al președintelui Donald Trump, Rudy Giuliani, a pus la îndoială reputația fostului avocat al președintelui, Michael Cohen, care a pledat vinovat într-un tribunal din New York, pentru încălcarea legilor campaniei electorale. Giuliani a afirmat că Michael Cohen a mințit în repetate rânduri, în trecut.

Cohen a sugerat că a încălcat legea la indicația directă a lui Donald Trump. În urma unui acord cu acuzarea, Cohen și-a recunoscut vinovăția în ce privește opt capete de acuzare, printre care cinci de evaziune fiscală și unul de fraudă bancară. Recunoașterea faptului că a încălcat cu bună știință legile campaniei electorale a fost însă cea care a provocat, de departe, cea mai răsunătoare reacție.

El a recunoscut că a făcut plăți către două femei. 150 000 de dolari către fostul model Playboy Karen McDougal și 130 000 către vedeta cinematografiei pentru adulți, Stormy Daniels. Avocatul a afirmat că le-a dat acestora bani pentru a le cumpăra tăcerea și că a făcut acest lucru în conformitate cu și la indicațiile directe ale fostului său șef, Donald Trump.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri * Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
4,96
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:0 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău