PSRM și-a prezentat programul și lista electorală

  • 29 Septembrie 2014 09:33
PSRM și-a prezentat programul și lista electorală

Partidul Socialiștilor și-a prezentat, duminică, 28 septembrie, programul și lista electorală pentru scrutinul din această toamnă.

Primii pe listă vor fi liderul PSRM, Igor Dodon, urmat de Zinaida Greceanii. La congresul socialiștilor a fost invitat să participe și deputatul Dumei de Stat a Rusiei, liderul partidului „Spravedlivaya Rossia”, Serghei Mironov, transmite IPN.

În discursul său, Igor Dodon a făcut apel către toate partidele de stânga să se unească pentru denunțarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană și aderarea la Uniunea Vamală. Principalul slogan al formațiunii în campania electorală pentru alegerile din 30 noiembrie, va fi „Moldova are nevoie de altceva”.

Totodată, Igor Dodon a anunțat că în viitoarea campanie electorală PSRM va merge cu membri noi care au aderat recent. Aceștia sunt ex-ambasadorul Republicii Moldova în Federația Rusă, Andrei Neguță, unul dintre fondatorii  Partidului Comuniștilor, Vladimir Țurcan, care ulterior a părăsit PCRM; analistul politic Bogdan Țîrdea, dar și un grup de deputați din Găgăuzia.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
30,24
Cer senin
Umiditate:35 %
Vint:2,06 m/s
Thu
23
Fri
25
Sat
25
Sun
26
Mon
27
Arhivă Radio Chișinău