PSRM rămâne fără un mandat în Consiliul municipal Chișinău. Socialiștii l-au exclus din fracțiune

  • 23 Februarie 2017 15:32
PSRM rămâne fără un mandat în Consiliul municipal Chișinău. Socialiștii l-au exclus din fracțiune

Partidul Socialiștilor l-a exclus astăzi pe Oleg Onișcenco din propria fracțiune în Consiliul Municipal Chișinău. Anunțul a fost făcut, pe pagina sa de Facebook de purtătorul de cuvânt al președintelui Igor Dodon și, totodată, consilier municipal, Ion Ceban.

Oleg Onișcenco a fost exclus „pentru încălcări repetate ale deciziilor adoptate în cadrul fracțiunii, precum și a partidului, votare împreună cu fracțiunea Partidului Liberal, precum și alte acțiuni în detrimentul locuitorilor Chișinăului”, potrivit lui Ion Ceban.

Acesta precizează că decizia a fost luată ca urmare a unei anchete a serviciului de control intern și audit al PSRM. De asemenea, a fost inițiată procedura de excludere a lui Oleg Onișcenco din partid, precizează Ion Ceban.

Oleg Onișcenco a fost ales, pentru prima dată, consilier municipal de Chișinău, în 2007, pe listele Partidului Umanist din Moldova. În perioada primului său mandat el s-a făcut cunoscut prin mai multe acțiuni scandaloase, devenind subiectul unor investigații de presă. La alegerile locale din 2015, Onișcenco a obținut un nou mandat de consilier municipal, de această dată pe listele PSRM.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
18,24
Cer senin
Umiditate:63 %
Vint:3,09 m/s
Fri
21
Sat
18
Sun
17
Mon
13
Tue
17
Arhivă Radio Chișinău