PSRM anunță startul campaniei (pre)electorale pentru alegerile parlamentare

  • 16 Iunie 2018 15:50
PSRM anunță startul campaniei (pre)electorale pentru alegerile parlamentare

Partidul Socialiștilor începe pregătirile pentru alegerile parlamentare. La ședința Consiliului Republican al formațiunii, care s-a desfășurat sâmbătă, 16 iunie, a fost adoptată hotărârea cu privire la organizarea procedurii de votare prealabilă (primaries) în rândul organizațiilor teritoriale ale PSRM, pentru a înainta candidații partidului pe circumscripții electorale la alegerile parlamentare, transmite IPN.

La ședința Consiliului Republican a participat și președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, liderul informal al PSRM. Șeful statului a spus că formațiunea trebuie să se concentreze pe calitatea candidaților. „Alegerile parlamentare din acest an vor fi cele mai importante din istoria țării noastre, deoarece se va decide existența în continuare a Republicii Moldova ca stat unitar și independent”, a spus Igor Dodon.

Consiliul Republican a decis ca să fie convocat în perioada următoare Congresul Extraordinar al XVI-lea al PSRM, care va aproba programul politic pentru următoarele alegeri. Data și locul desfășurării Congresului vor fi stabilite de către Comitetul Executiv Politic al PSRM.

Președintele s-a arătat convins de faptul că Partidul Socialiștilor va depune efortul maxim pentru obținerea victoriei la alegerile parlamentare.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri Radio Chișinău
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:60 %
Vint:7,72 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău