Protest față de măsurile de austeritate la Madrid

  • 25 Septembrie 2012 14:22
Protest față de măsurile de austeritate  la Madrid

Cel puțin trei marșuri de protest față de măsurile de austeritate vor avea loc astăzi simultan la Madrid. Potrivit postului public de televiziune, protestatarii, care vor porni din trei locuri centrale ale Madridului,

Cel puțin trei marșuri de protest față de măsurile de austeritate vor avea loc astăzi simultan la Madrid. Potrivit postului public de televiziune, protestatarii, care vor porni din trei locuri centrale ale Madridului, au de gând să se apropie de clădirea legislativului spaniol pentru a o încercui pe durata ședinței în plen. Poliția a încercuit însă clădirea legislativului spaniol cu garduri de metal și sute de agenți ai forțelor de ordine ce vor organiza filtre de securitate jurul Congresului Deputaților.

Organizatorii protestului au explicat că nu vor să ocupe clădirea legislativului, ci numai să o încercuiască, însă prefectul Madridului, Cristina Cifuentes, a ținut să lanseze un avertisment: nu va fi permisă ocuparea sau încercuirea clădirii parlamentului spaniol, pentru că 'ar fi un delict'. Prefectura Madridului a autorizat mai multe reuniuni și marșuri pentru ziua de astăzi în capital spaniolă, însă la distanță de Congres.
 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
14,4
Cer acoperit de nori
Umiditate:67 %
Vint:4,12 m/s
Sun
15
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău