Protest al tinerilor de la Platforma „DA” pe scările CNA unde va fi proiectat filmul „Jaful secolului”. Reacția instituției

  • 13 August 2018 17:06
Protest al tinerilor de la Platforma „DA” pe scările CNA unde va fi proiectat filmul „Jaful secolului”. Reacția instituției

Tinerii care fac parte din partidul Platforma „DA” anunță că vor protesta, astăzi, la ora 20:00, pe scările Centrului Național Anticorupție”. În cadrul manifestației va fi prezentat și un film despre fraudele bancare numit „Jaful secolului” despre care ei spun că reprezintă o investigație a jurnaliștilor independenți.

„În anul 2015, Viorel Chetraru ne spunea că raportul KROLL nu este altceva decât o beletristică. Deși, CNA este obligată și în măsură să stopeze orice furt din banii nostri, această instituție nu a luat nici o atitudine.  Corneliu Gurin, ex-procuror general, făcea declarații de la tribuna Parlamentului că este la curent de faptul că din BNM se fură cu sacul. Însă nici pînă astăzi Procuratura Generală nu are pornit un dosar penal real, nici un vinovat pedepsit”, se arată în declarația membrilor tinerilor de la Platforma „DA”.

CNA a venit cu o reacție pentru agora.md, menționând că este un drept al cetățenilor de a manifesta, atât timp cât nu îngrădesc alte drepturi legitime.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
19,24
Câțiva nori
Umiditate:55 %
Vint:5,14 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău