Propagandiștii ruși cer iar bombardarea României: „Au devenit prea aroganți”

  • 15 Noiembrie 2023 19:59
Propagandiștii ruși cer iar bombardarea României: „Au devenit prea aroganți”

Analistul politic rus Dmitri Evstafiev a sugerat într-o emisiune la televiziunea de stat Russia 1, zilele trecute, că Moscova ar trebui să bombardeze România. Profesor la Școala de Economie din Moscova, Evstafiev era invitat de Vladimir Soloviov, considerat a fi o portavoce a Kremlinului, într-o emisiune în care moderatorul și invitații lansează în mod frecvent amenințări cât mai răsunătoare la adresa Ucrainei, dar și a aliaților acesteia, inclusiv România sau statele vest-europene.

„Încep să fiu de acord cu Vladimir Rudolfovici (Soloviov). Dar nu aș bombarda Polonia acum. Încă nu am negociat cu ei”, a spus Evstafiev, potrivit unui fragment din dezbatere, postat pe X, fostul Twitter. „I-aș lovi pe români. Și știți de ce? Au devenit prea aroganți”, a continuat politologul, potrivit G4Media.

„Românii au început în mod evident să se comporte arogant. I-aș pune pe români la locul lor. Gaza este bombardată acum. Eu aș lovi însă, cu grijă, câteva baze militare românești prin care se trimit ajutorul militar, muniția și toate celelalte (spre Ucraina, n.r.)”, a mai spus Evstafiev.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:47 %
Vint:1,54 m/s
Sat
15
Sun
13
Mon
11
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău