Proiectul „Tekwill în Fiecare Școală” a câștigat premiul pentru „Cea mai bună inițiativă ITO din Republica Moldova”

  • 29 Mai 08:45
Proiectul „Tekwill în Fiecare Școală” a câștigat premiul pentru „Cea mai bună inițiativă ITO din Republica Moldova”

Industria IT & O de peste Prut și-a desemnat câștigătorii anului, în cadrul Galei PIN AWARDS 2023. În cadrul concursului peste 200 de proiecte din România, Republica Moldova și Ucraina au concurat la categoriile Companii, Proiecte și Oameni, transmite tekwill.online.

Proiectul „Tekwill în Fiecare Școală” a fost distins ca fiind câștigător al categoriei "Cea mai bună inițiativă ITO din Republica Moldova", datorită inovației pe care o aduce în domeniul educației, promovării industriei IT și furnizării cursurilor IT de studiu accesibile în 333 de școli din țară.

Proiectul "Tekwill în Fiecare Școală" se remarcă prin colaborarea cu diverse școli și instituții educaționale din întreaga țară, contribuind la reducerea discrepanțelor în accesul la educație și la crearea unei societăți digitale mai incluzive. Elevii beneficiază de programe de instruire și mentorat de înaltă calitate, oferindu-le o perspectivă practică asupra industriei IT și sprijinindu-i în dezvoltarea potențialului lor în acest domeniu în creștere

Premiul obținut este o confirmare a impactului și relevanței proiectului “Tekwill în Fiecare Școală” pentru industria IT din Republica Moldova și subliniază nevoia de a investi în educația și pregătirea tinerilor pentru piața muncii în continuă evoluție.

În regiunea de Sud a țării, proiectul “Tekwill în Fiecare Școală” a ajuns în 55 de instituții de învățământ din țară, prin intermediul proiectului “Startup City Cahul” și cu suportul financiar al Uniunii Europene și Suediei. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
27,24
Cer senin
Umiditate:44 %
Vint:2,57 m/s
Fri
21
Sat
23
Sun
23
Mon
23
Tue
22
Arhivă Radio Chișinău