Programul spectacolelor din cadrul reuniunii Teatrelor Naționale

  • 20 Septembrie 2018 11:20
Programul spectacolelor din cadrul reuniunii Teatrelor Naționale

Reuniunea Teatrelor Naționale, care s-a deschis aseară la Chișinău, va continua și joi, 20 septembrie, cu spectacolul „D-ale Carnavalului”, de Ion Luca Caragiale, montat la Teatrul Național Mihai Eminescu din Chișinău de Alexa Visarion. Spectacolul va începe la ora 18.30.

O secțiune aparte a evenimentului o constituie audițiile publice ale spectacolelor realizate și prezentate de Teatrul Național Radiofonic. Aceste audiții au loc zilnic, de la ora 14:00, în Sala Antract a Teatrului Național Mihai Eminescu. Astăzi va fi prezentat spectacolul radiofonic ”Eminescu” de Mircea Ștefănescu, în regia lui Valeriu Cupcea. Intrarea este gratuită.

Programul spectacolelor din cadrul reuniunii Teatrelor Naționale

Mâine, Teatrul Național Ion Luca Caragiale din București va prezenta „Scrisoarea” după Ion Luca Caragiale, în regia lui Horațiu Mălăele;

Iar sâmbătă, Teatrul Național Vasile Alecsandri Iași va prezenta la Chișinău spectacolele: „Povestea păsării fără cuib” de Ada Lupu și „Teatru de război” în regia lui Cristian Hadji-Culea;

Spectatorii din Chișinău vor mai avea ocazia să vadă actorii Teatrelor din Timișoara,  Craiova, Sibiu, Târgu-Mureș și Cluj-Napoca.

În total, la Chișinău vor prezentata 19 spectacole, după opere ale dramaturgilor români.

Cea de a IV-a ediție a Reuniunii Teatrelor Naționale este un eveniment dedicat în acest an Centenarului Marii Uniri.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
17,24
Cer senin
Umiditate:63 %
Vint:4,12 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău