Programul de BURSE gratuite de studiu online „Antreprenori Români de Pretutindeni”

  • 03 Iulie 2016 15:11
Programul de BURSE gratuite de studiu online „Antreprenori Români de Pretutindeni”

Românii din străinătate interesați să deschidă o afacere se pot înscrie, de vineri, 1 iulie, pentru un program de burse online, gratuit, iniținat de Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni, în colaborare cu Fundația Națională a Tinerilor Manageri și Fundația Romanian Business Leaders. Programul de burse de studiu online „Antreprenori…

Românii din străinătate interesați să deschidă o afacere se pot înscrie, de vineri, 1 iulie, pentru un program de burse online, gratuit, iniținat de Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni, în colaborare cu Fundația Națională a Tinerilor Manageri și Fundația Romanian Business Leaders.
 
Programul de burse de studiu online „Antreprenori Români de Pretutindeni” constă în acordarea a 300 de burse pentru tinerii români care vor să-și deschidă o afacere. Ministrul delegat pentru relațiile cu românii de pretutindeni, Dan Stoenescu, declara că instituțiile guvernamentale trebuie să lucreze împreună cu societatea civilă pentru a-i sprijini pe tinerii cu spirit antreprenorial.
 
”Aceste burse sunt absolut gratuite. Oricine dorește să acceseze aceste burse, sunt destul de scumpe, dar datorită parteneriatului între noi, MAE, Departamentul Politic și pentru Relația cu Românii de Pretutindeni, Federația Națională a Tinerilor Manageri și Repatriot Romania Business Leaders, aceste cursuri sunt absolut gratuite”, a declarat Dan Stoenescu.
 
Programul este lansat în premieră, iar informațiile suplimentare sunt disponibile pe site-ul Departamentului pentru Relația cu Românii de Pretutindeni.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
12,18
Cer senin
Umiditate:85 %
Vint:2,57 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
18
Wed
17
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău