Programul concertului de Revelion

  • 25 Decembrie 2014 14:54
Programul concertului de Revelion

Programul de Revelion va începe în Piața Marii Adunări Naționale la ora 18.00. Până după miezul nopții, artiști autohtoni, instrumentiști, dar și un invitat din România vor face atmosfera de sărbătoare.

Pentru organizarea Revelionului în PMAN Guvernul a alocat 600 de mii de lei, transmite IPN.

La ora 18.00, prezentatorii Sergiu Beznițchi și Evelina Vîrlan vor saluta publicul și vor anunța startul sărbătorii, după care ansamblurile „DoReMiShow” și „Lollipops” vor evolua cu un program pentru copii.

La ora 19.00, va începe un program de muzică ușoară cu tineri interpreți, ca Ștefan Roșcovan, Diana Brescan, Anna Gulko, Vlad Ciobanu, In Quadro etc.

După ora 20.00, publicul va savura din muzica fetelor de la Olpions. În PMAN vor mai evolua ansamblul „Brio Sonores”, band „Concertino” , Ansamblul folcloric „Plăieșii”, iar Nicolae Gribincea va veni cu un program de colinde.

La ora 21.00, Vali Boghean Band va susține un recital, după care va urma un moment umoristic cu actorii de Satiricus.

Mai aproape de 22.00, pe scenă vor urca Aura, Vitalie Dani, Nelly Ciobanu, Adrian Ursu, Geta Burlacu, Nicoleta Gavriliță, Costi Burlacu și Corina Țepeș, ansamblul etnofolcloric „Crenguță de Iederă” și Maria Iliuț. Vor răsuna și urături ale ansamblului etnofolcloric „Moștenitorii”, conducător artistic Valeriu Chiper.

La ora 23.24, va fi jucată o scenă umoristică de către Petru Hadârcă și Vitalie Rusu, după care pe scenă va urca ansamblul de dans și muzică populară „Fluieraș”.

La miezul nopții, vor fi lansate focuri de artificii, urmate de un recital al Chișinău Youth Orchestra. Către ora 01.00, pe scenă va urca invitatul din România – Andreea Bănică. Sărbătoarea se va sfârși aproape de ora 02.00.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
9,96
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:2,06 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău