Profesorii de informatică, matematică și fizică pot obține granturi în valoare de 25 mii de lei

  • 25 Septembrie 2019 17:02
Profesorii de informatică, matematică și fizică pot obține granturi în valoare de 25 mii de lei

Profesorii de informatică, matematică și fizică din Republica Moldova pot obține granturi în valoare de 25 mii de lei. Acestea vor fi oferite în cadrul proiectului „Burse de Excelență pentru profesori”. Dosarele pot fi depuse până la 1 noiembrie curent, informează MOLDPRES.

Prin proiect vor fi acordate 25 de granturi a câte 25 mii de lei fiecare. Totodată, câștigătorii vor primi și câte un laptop. La concurs pot participa profesorii de informatică, matematică sau fizică din gimnaziile și liceele din Republica Moldova, cu excepția orașului Chișinău.

Partenerii proiectului își propun ca prin acesta să promoveze angajarea și continuarea activității didactice a profesorilor de informatică, matematică și fizică în instituțiile de învățământ general din Moldova, unde se înregistrează o lipsă acută de cadre didactice. Totodată, prin proiect se urmărește motivarea profesorilor din regiuni și încurajarea utilizării tehnologiilor informaționale în procesul de învățământ.

Dosarele de aplicare pentru concurs vor putea fi depuse personal la Centrul de Informații Universitare sau pot fi transmise prin poștă ordinară.

Proiectul „Burse de Excelență pentru profesori”, ediția 2019-2020, a fost lansat de Centrul de Informații Universitare și este organizat în parteneriat și cu suportul financiar integral al unei fundații din țara noastră și susținut de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării.

Sursa:Moldpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal București
Meteo Chișinău
21,07
Nori împrăștiați
Umiditate:63 %
Vint:4,63 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău