Producătorul Pokemon Go va lansa un joc similar bazat pe franciza Harry Potter

  • 09 Noiembrie 2017 09:22
Producătorul Pokemon Go va lansa un joc similar bazat pe franciza Harry Potter

Niantic, compania care a pus bazele Pokemon Go, a anunțat că va lansa un nou joc pe aceleași principii ale realității augmentate, inspirat de această dată din universul Harry Potter.

Noul joc se va numit Harry Potter: Wizards Unite și va fi dezvoltat de Niantic împreună cu Portkey Games, divizia de jocuri a celor de la Warner Bros. Interactive. Acesta va fi lansat pe piață în 2018.

În Harry Potter: Wizards Unite, care va folosi aceleași principii de realitate augmentată și localizare ca și Pokemon Go, jucătorii vor fi micii vrăjitori care vor trebui să-și unească forțele pentru a se lupta cu personajele negative.

Explorând lumea din jur, jucătorii vor învăța vrăji noi și din ce în ce mai puternice pe care le vor folosi într-un sistem de preferință colaborativ în întâlnirile cu animalele și alte personaje cunoscute din poveștile cu Harry Potter.

Niantic nu a dat detalii clare despre mecanica viitorului joc, însă din scurta descriere oferită de comunicatul oficial, Harry Potter: Wizards Unite pare să fie o evoluție logică a lui Pokemon Go, cu câteva idei noi transpuse într-un univers foarte potrivit pentru acest gen de joc.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
13,85
Cer senin
Umiditate:70 %
Vint:3,6 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
12
Sat
14
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău