Procurorul general al Bulgariei: „Dovezile în cazul Viktoria Marinova indică un atac spontan, extrem de brutal”

  • 10 Octombrie 2018 12:17
Procurorul general al Bulgariei: „Dovezile în cazul Viktoria Marinova indică un atac spontan, extrem de brutal”

Dovezile existente până în acest moment indică un atac spontan asupra victimei, în scopul unei agresiuni sexuale", a declarat procurorul general al Bulgariei, Sotir Țațarov, în cadrul unui briefing de presă, susținut la Consiliul de Miniștri de la Sofia, în cazul jurnalistei bulgare Viktoria Marinova, ucise la Ruse.

Țațarov a adăugat că agresiunea în sine și rănile provocate victimei, care au condus la moartea acesteia, sunt extrem de brutale.

Potrivit procurorului general al Bulgariei, citat de Rador, loviturile aplicate victimei indică devieri comportamentale grave ale ucigașului.

"Indiciile din acest moment demonstrează întâlnirea spontană cu victima, atacul, aplicarea de lovituri, în urma cărora i-au fost fracturate oasele nazale. Victima a fost târâtă în tufișurile din apropiere, unde a fost agresată sexual și supusă unor acțiuni perverse, fiindu-i aplicate și alte lovituri grave", a precizat Țațarov.

Potrivit acestuia, în momentul de față, este vorba despre un atac spontan.

"Potrivit analizelor, agresorul consumase o cantitate mare de băuturi alcoolice înainte de comiterea crimei. ADN-ului victimei a fost găsit pe hainele atacatorului. Nu există încă martori oculari ai agresiunii", a menționat procurorul general al Bulgariei.

Procuratura raională din Ruse a emis un mandat european de arestare. De asemenea, a fost emis un ordin european de investigație pentru obținerea probelor cu privire la bunurile deținute de suspect în momentul reținerii sale în Germania.

Sotir Țațarov a explicat ce urmează după reținerea agresorului: "Procedura de executare a mandatului european de arestare în fața unei instanțe germane, aducerea în țară a persoanei în cauză, punerea sa sub acuza

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
25,24
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:4,12 m/s
Sat
14
Sun
14
Mon
17
Tue
19
Wed
18
Arhivă Radio Chișinău