Procuratura a inițiat un proces penal în legătură cu cazul deputatului Ștefan Gațcan

  • 03 Iulie 2020 10:01
Procuratura a inițiat un proces penal în legătură cu cazul deputatului Ștefan Gațcan

Procuratura Generală a recepționat, ieri, plângerea deputatului Ștefan Gațcan privind pretinsele presiuni și intimidări din partea anumitor persoane pentru a-l determina să  renunțe la mandat.

În baza plângerii deputatului, dar și a demersului Partidului Pro Moldova, Procuratura Generală a declanșat azi un proces penal în care urmează a fi stabilite toate circumstanțele cazului.
 
„Procesul penal a fost inițiat în baza art.274 Cod de procedură penală, procurorii urmând să efectueze o serie de investigații pentru a se decide dacă există în acțiunile celor implicați o bănuială rezonabilă cu privire la elementele constitutive ale vreunei infracțiuni”, se arată în comunicatul Procuraturii.
 
Amintim că Ștefan Gațcan s-a plâns că a fost oprit sub podul de la Telecentru de către doi deputați socialiști și a fost amenințat și intimidat să scrie cerere de depunere a mandatului de deputat. De asemenea, Pro Moldova susține că acesta ar fi fost sechestrat de către socialiști și impus să scrie cererea respectivă. 
 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
12,24
Câțiva nori
Umiditate:82 %
Vint:0,51 m/s
Wed
14
Thu
16
Fri
12
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău