Procedura obținerii biletelor pentru taberele de vară

  • 24 Mai 19:24
Procedura obținerii biletelor pentru taberele de vară

Pentru a obține bilete de odihnă în taberele de vară organizate de autoritățile locale din Chișinău părinții vor depune cerere la instituția de învățământ unde copilul își desfășoară studiile. Cererile vor fi procesate de către administrația instituției de învățământ, care va informa părinții cu privire la disponibilitatea taberelor, schimburile organizate și numărul de bilete disponibile. Precizările sunt făcute de către Direcția generală educație, tineret și sport.

DGEST menționează că pentru a obține biletul de odihnă, este necesară cererea părintelui și actul de identitate al copilului. În cazul biletelor în taberele sportive, părinții trebuie să se adreseze administrației școlii sportive frecventate de copil pentru informații suplimentare și înregistrare, transmite IPN.

La sosirea în tabără, persoana care însoțește copilul, reprezentantul legal al acestuia, prezintă biletul de odihnă în original, copia cu fotografie a certificatului de naștere al copilului autentificată de către administrația instituției de învățământ sau copia buletinului de identitate al minorului. La fel, va fi prezentat certificatul medical al elevului care are forma 027, inclusiv informații despre imunizare, oferite de către medicul de familie.

Programul Odihna de Vară 2024 oferă copiilor o varietate de activități recreative și educative, ajutându-i să-și dezvolte abilitățile, să socializeze și să se bucure de experiențe memorabile, a comunicat direcția municipală.

Oferta educațională pentru sezonul estival 2024 include trei tabere cu sejur constant, 15 tabere cu sejur de zi, 14 tabere sportive și 13 centre extrașcolare.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
16,07
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:0 m/s
Tue
22
Wed
25
Thu
24
Fri
20
Sat
24
Arhivă Radio Chișinău