Probă la un concurs de miss din Rusia: Adolescentele au fost puse să asambleze puști Kalașnikov

  • 08 Martie 2023 12:26
Probă la un concurs de miss din Rusia: Adolescentele au fost puse să asambleze puști Kalașnikov

Participantele la un concurs de miss din Tuva, Rusia, au avut o probă atipică în cadrul competiției de frumusețe „Miss Iunarmia". Fetele, ce aveau vârste cuprinse între 14 și 17 ani, au fost puse să asambleze și să dezasambleze puști de asalt Kalașnikov, scrie ziare.com.

La concursul regional de frumusețe din Tuva, una dintre cele mai sărace republici din Rusia, aspirante la concursul de miss s-au întrecut, între altele, la asamblarea și dezasamblarea puștilor Kalașnikov, potrivit Realitatea Siberiei.

Fetele au demontat armele, iar competiția de miss s-a desfășurat sub deviza „Tinere frumuseți, eleganță și grație”.

”Nimeni nu știe ce se va întâmpla mâine, cum se vor desfășura evenimentele din Ucraina. S-ar putea să fim nevoiți să ne apărăm dacă atacă. Fetele se pregătesc să-și apere patria, de ce nu?

Nu cred că vor trebui să intre în luptă cu o mitralieră, dar pot fi medici militari, de ce nu? Pentru a ajuta soldații noștri, astfel de abilități vor ajuta cu siguranță. Dar dacă trebuie să lupte? Știți cum se spune, dacă vrei pace, pregătește-te de război! Vrea Rusia pacea? Desigur. Nu și ucrainenii”, a declarat mama unei fete, conform sursei citate.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de noapte București
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:50 %
Vint:2,06 m/s
Thu
14
Fri
13
Sat
15
Sun
14
Mon
14
Arhivă Radio Chișinău