Prințul William, președintele BAFTA, în centrul unor controverse legate de un interviu oferit de tatăl lui Meghan

  • 20 Mai 2019 17:30
Prințul William, președintele BAFTA, în centrul unor controverse legate de un interviu oferit de tatăl lui Meghan

Interviul pe care tatăl lui Meghan, Thomas Markle, l-a oferit ziaristului Piers Morgan - unul dintre cei mai critici la adresa lui Meghan - pentru programul ''Good Morning Britain'' s-a aflat pe lista nominalizărilor la gala BAFTA TV Awards, care recompensează cele mai bune producții de televiziune din Marea Britanie, scrie Agerpres.

Actualul președinte al British Academy of Film and Television Arts nu este nimeni altul decât prințul William, relatează ziarul spaniol ABC.

Prințul Harry și Meghan Markle se bucură de unul dintre momentele cele mai fericite din viața lor. Cei doi au urat bun venit în urmă cu două săptămâni primului lor copil, Archie Harrison, care a umplut de bucurie întreaga familie.

Însă divergențele cu tatăl său, Thomas Markle, i-au dat din nou bătaie de cap lui Meghan.

Pe 12 mai, la Royal Festival Hall din Londra a avut loc gala BAFTA TV Awards în care interviul pe care Thomas Markle l-a oferit ziaristului Piers Morgan - unul dintre cei mai critici la adresa lui Meghan - pentru programul "Good Morning Britain" a primit două nominalizări, dar nu a câștigat niciun premiu.

Această știre a provocat o amplă controversă, având în vedere că în acest interviu Thomas Markle dezvăluia numeroase detalii care nu o puneau într-o lumină prea bună pe cumnata prințului William.

Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât se știe că actualul președinte al premiilor BAFTA (British Academy of Film and Television Arts) nu este nimeni altul decât prințul William.

Prin urmare, fanii celei care a fost odată actriță la Hollywood i-au aplicat prințului William eticheta de "vinovat".

Pentru mulți, acest gest îi va da și mai multă apă la moară lui Markle pentru a continua să o atace pe Meghan, cum a făcut în întreaga perioadă cât a fost însărcinată, încheie ABC.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir
Meteo Chișinău
15
Cer senin
Umiditate:72 %
Vint:1 m/s
Thu
20
Fri
22
Sat
24
Sun
23
Mon
22

Curs oficial BNM 15 Iulie 2020

MDL RATĂ TREND
EUR 19.4388 0.0308
USD 17.0958 -0.0318
RON 4.0135 0.0067
UAH 0.6302 -0.0018
RUB 0.2407 -0.0010
Arhivă Radio Chișinău