Prințul William își amintește de mama sa, Diana, în timp ce fredona melodii ale Tinei Turner

  • 05 Decembrie 2021 17:58
Prințul William își amintește de mama sa, Diana, în timp ce fredona melodii ale Tinei Turner

Prințesa Diana cânta melodii ale Tinei Turner în timp ce își conducea fiii la școală: prințul William și-a împărtășit această amintire prețioasă de familie și alte momente foarte personale într-un podcast pentru promovarea sănătății mintale, relatează AFP, citat de AGERPRES.

În înregistrarea realizată pentru Apple, prințul William, 39 de ani, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, afirmă că lui însuși îi place să înceapă săptămâna cu hitul trupei de hard rock AC/DC "Thunderstruck": "Nu este nimic mai bun într-o dimineață de luni, când ești puțin bulversat după week-end și încerci să te pui în mișcare pentru restul săptămânii".

El a descris ca fiind "un adevărat moment în familie", când mama sa, prințesa Diana, cânta "cu toată forța'' pe piesa 'The Best' a cântăreței americane pentru a detensiona atmosfera atunci când îi ducea pe el și pe fratele lui mai mic, Harry, la școală. Polițistul care îi însoțea cânta și el uneori alături de ei.

Odată ajunși la poarta școlii, "reveneam la realitate", a mai spus el. "Pentru că înainte, te pierdeai în cântece, voiai să le redai, doar pentru a menține acel moment în familie. Și acum când ascult (acest cântec), retrăiesc acele călătorii cu mașina și îmi reamintesc multe lucruri despre mama mea", a mai spus prințul William.

Nepotul reginei Elisabeta a II-a a mai spus că cei trei copii ai săi au moștenit aceeași dragoste pentru muzică, având ca melodie preferată piesa "Waka Waka" interpretată de Shakira.

În acest podcast, care va fi disponibil gratuit luni, William povestește de asemenea că prințesa Diana l-a dus la un adăpost pentru oameni ai străzii pentru a-i arăta "lumea reală din afara zidurilor palatului". Veniturile generate de podcast vor fi donate organizațiilor de caritate ale prințului.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de muzică cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
20,52
Cer senin
Umiditate:17 %
Vint:5,14 m/s
Sun
13
Mon
16
Tue
19
Wed
11
Thu
10
Arhivă Radio Chișinău