Prințul Harry și Meghan Markle așteaptă al doilea copil

  • 15 Februarie 2021 08:40
Prințul Harry și Meghan Markle așteaptă al doilea copil

Prințul Harry al Marii Britanii și soția sa Meghan Markle așteaptă al doilea copil, a declarat duminică un purtător de cuvânt al cuplului pentru agenția britanică de știri Press Association, preluată de DPA și AFP și citate de Agerpres.

"Ducele și Ducesa de Sussex sunt foarte fericiți că vor avea al doilea copil", a spus purtătorul de cuvânt.

Cuplul a împărtășit presei o fotografie alb-negru cu ei doi sub un copac. Meghan stă întinsă și își odihnește capul pe piciorul lui Harry, ținând o mână pe burtă.

meghan si harry
Foto: Facebook/ Prince Harry and Duchess Meghan Markle

Cei doi mai au un copil, pe Archie, pe care au ales să-l crească departe de Marea Britanie. Harry și Meghan au renunțat la datoriile regale în ianuarie 2020 și s-au mutat cu Archie în California de Sud pentru a trăi o viață mai independentă, departe de atenția presei britanice.

Meghan și Harry au suferit o pierdere grea la scurt timp după mutarea lor în Montecito, iar Meghan a decis să vorbească deschis despre sarcina pierdută în luna iulie.

"A pierde un copil înseamnă o durere aproape insuportabilă, trăită de multe, dar despre care puține vorbesc", a scris Meghan într-un material publicat de New York Times.

Meghan Markle și prințul Harry au devenit pentru prima dată părinți în luna mai a anului 2019.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
18,24
Cer senin
Umiditate:48 %
Vint:2,57 m/s
Sun
13
Mon
10
Tue
10
Wed
12
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău