Prințul Harry și Meghan caută dădacă pentru fiul lor. Care sunt cerințele față de candidat și ce salariu ar ridica acesta

  • 27 Mai 2019 16:39
Prințul Harry și Meghan caută dădacă pentru fiul lor. Care sunt cerințele față de candidat și ce salariu ar ridica acesta

Prințul Harry și Meghan de Sussex trăiesc unul dintre cele mai fericite momente ale vieții lor, odată cu venirea pe lume a primului lor copil, micuțul Archie Harrison, a cărui naștere s-a aflat în atenția internațională, relatează online ziarul spaniol ABC.

Proaspeții părinți l-au prezentat lumii pe primul lor născut și puțin câte puțin viața lor a revenit la normalitate.

Prințul Harry și-a reluat repede îndatoririle profesionale și deși încearcă să-și scurteze pe cât posibil deplasările, tinerii părinții sunt deja în căutarea unei persoane care să aibă grijă de bebelușul lor.

Se pare că însăși Meghan a vorbit cu personalul de la resurse umane al Familiei Regale pentru a pune la punct cerințele pe care trebuie să le întrunească aspirantele. Potrivit tabloidului britanic The Daily Express, viitoarea dădacă trebuie să fie "o persoană discretă care să nu se lase copleșită de faimă".

Pe de altă parte, contrar tradiției Casei Regală, se are în vedere posibilitatea - potrivit publicației citate - ca persoana aleasă să fie un bărbat. Până acum toate dădacele progeniturilor regale au fost femei. Însă de-acum încolo s-ar putea schimba conceptul din "nanny" în "manny".

Ar putea fi aleasă chiar o persoană de cetățenie americană pentru ca Archie să rămână în contact cu rădăcinile sale americane. Publicația speculează chiar asupra salariului pe care îl va avea viitorul babysitter și care s-ar ridica la aproximativ 80.000 de euro pe an.

Potrivit mass-media internaționale, căutările ar fi început în aprilie, dar au fost suspendate pentru ca ducii de Sussex să se poată implica în proces. Publicația americană Vanity Fair susține că cei doi vor să se ocupe singuri de această problemă, fără multă zarvă, pentru că nu este stilul lor".

sursa: AGERPRES

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:93 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău