Principala favorită rămasă la Roland Garros, eliminată în turul trei

  • 04 Iunie 2021 14:06
Principala favorită rămasă la Roland Garros, eliminată în turul trei Foto: Martin BUREAU / AFP / Profimedia

După retragerile lui Ashleigh Barty și Naomi Osaka, Aryna Sabalenka era principala favorită la câștigarea Roland Garros-ului. Sportiva din Belarus a părăsit însă surprinzător Grand Slam-ul parizian în turul al treilea, ea cedând la zero decisivul partidei cu Anastasia Pavlyuchenkova (4-6, 6-2, 0-6), transmite hotnews.ro.

Locul 32 în ierahia mondială, Anastasia a interpretat o partitură foarte ofensivă și a scos-o pe Aryna din zona de confort. Primul set i-a revenit rusoaicei cu 6-4, după ce la un moment dat a fost condusă cu 3-1, notează sursa citată
 
Sabalenka a dat semne de revenire și profitând și de faptul că adversara nu a putut menține același nivel ridicat a egalat situația pe tabelă (6-2).
 
S-a intrat în decisiv, acolo unde Aryna a făcut un adevărat recital de erori neforțate. Sportiva din Belarus a pierdut manșa cu 6-0, iar eliminare de la Roland Garros s-a produs în momentul în care devenise cel mai important cap de serie rămas în competiție (după retragerile lui Barty și Osaka).
 
Turneul de la Roland Garros se dispută în perioada 30 mai - 13 iunie, are premii totale în valoare de €34.367.215, iar aceasta este ediția cu numărul 125. Campionii en-titre sunt Iga Swiatek și Rafael Nadal (de 13 ori câștigător la Paris).
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
11,24
Cer senin
Umiditate:71 %
Vint:3,09 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău