Primul caz confirmat de coronavirus în Elveția

  • 26 Februarie 2020 09:06
Primul caz confirmat de coronavirus în Elveția

Două noi cazuri de contaminare cu noul coronavirus au fost confirmate în Franța, a anunțat marți un oficial din Ministerul Sănătății, precizând că starea lor de sănătate nu provoacă nicio îngrijorare. Și Elveția a anunțat marți primul său caz de infectare cu COVID-19, informează Digi24.ro.

Un bărbat în vârstă de 70 de ani este prima persoană diagnosticată cu noul coronavirus Covid-19 în Elveția, a anunțat, marți, Biroul Federal pentru Sănătate Publică (FOPH) al țării, scrie CNN, potrivit sursei citate.

Bărbatul provine din cantonul Ticino, regiune situată la granița cu Italia. Totodată, acesta a călătorit în Lombardia la mijlocul lunii februarie.

Bărbatul a fost internat în spital și a fost izolat. „Deocamdată, starea lui de sănătate este bună”, a declarat un purtător de cuvânt al FOPH, potrivit Mediafax.

Italia este țara europeană cea mai afectată de răspândirea noului coronavirus. Cele mai mai multe cazuri de infecție au fost confirmate în regiunea Lombardia. Bilanțul epidemiei în Italia a ajuns, marți, la 11 decese.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
5,52
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău