Prim-ministrul Dorin Recean va ține un discurs în plenul Adunării Generale a ONU

  • 26 Septembrie 09:59
Prim-ministrul Dorin Recean va ține un discurs în plenul Adunării Generale a ONU

Prim-ministrul Dorin Recean va conduce delegația Republicii Moldova la sesiunea înaltă a Adunării Generale a ONU, care se desfășoară la New York. În plenul Adunării, șeful executivului va ține un discurs, subliniind contribuția Republicii Moldova la soluționarea problemelor globale, precum securitatea regională, schimbările climatice și va pleda pentru întărirea cooperării internaționale în cadrul ONU.

„Premierul va reprezenta țara noastră în cadrul celui mai important for internațional, având ca temă principală: „Unitate în diversitate pentru pace, dezvoltare durabilă și demnitate umană pentru toți, pretutindeni””, a precizat pentru IPN purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă.

Premierul mai are în program și întrevederi de nivel înalt cu omologi și conducerea ONU, iar pe finalul vizitei se va întâlni cu diaspora moldovenească din SUA.

Lucrările segmentului la nivel înalt al celei de-a 79-a sesiuni a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite se desfășoară în perioada 23-27 septembrie.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
20,52
Cer acoperit de nori
Umiditate:99 %
Vint:1,54 m/s
Fri
22
Sat
22
Sun
18
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău