Prim-ministrul Dorin Recean a votat împreună cu soția. Șeful executivului și-a dat votul pentru „o țară puternică și dezvoltată”

  • 20 Octombrie 14:15
Prim-ministrul Dorin Recean a votat împreună cu soția. Șeful executivului și-a dat votul pentru „o țară puternică și dezvoltată”

Prim-ministrul Dorin Recean a votat astăzi, împreună cu soția sa. El a afirmat că și-a dat votul pentru „o țară puternică și dezvoltată”, pentru ca împreună să reușim să construim Uniunea Europeană la noi acasă

„Am votat alături de cetățenii Republicii Moldova. Împreună putem să reușim să construim Uniunea Europeană aici, la noi acasă. Obiectivul nostru este foarte clar în 2030. Eu am votat pentru ca noi să avem o țară puternică, o țară dezvoltată”, a declarat șeful executivului. 

Amintim că, astăzi în Republica Moldova au loc alegeri au loc alegeri pentru funcția de președinte și referendumul republican constituțional cu privire la integrarea europeană.

Secțiile de votare și-au deschis ușile la ora 07.00, iar alegătorii pot merge să-și exercite dreptul la vot până la ora 21.00.

Citește și: LIVE TEXT | Alegeri prezidențiale și referendum 2024. UPDATE: Circa 30% din numărul total de cetățeni și-au exercitat dreptul de vot până la ora 14:00

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese * Știri
Meteo Chișinău
10,52
Cer fragmentat
Umiditate:59 %
Vint:2,57 m/s
Mon
9
Tue
12
Wed
12
Thu
12
Fri
10
Arhivă Radio Chișinău