Primele versiuni în incendiul depozitului de la Strășeni

  • 23 Mai 2018 11:27
Primele versiuni în incendiul depozitului de la Strășeni

Laboratorul experimental antiincendiar al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI a stabilit primele versiuni în cazul incendiului produs pe data de 21 mai într-un depozit din preajma orașului Strășeni.

Potrivit specialiștilor incendiu a cuprins o suprafață de 1500 metri pătrați afectând tehnică agricolă aflată în interiorul încăperilor. Angajații laboratorului au efectuat cercetarea statică și dinamică a locului incendiului, înaintând spre examinare trei versiuni. Prima versiune este scurtcircuit în rețeaua electrică, o a doua versiune precăutată de specialiști este imprudența cu focul deschis, iar ultima care este investigată de IGSU este aducerea sursei de foc din exterior.

Specialiștii Laboratorului experimental antiincendiar urmează să stabilească toate circumstanțele de izbucnire a focului, iar la final vor stabili cea mai probabilă cauza de producere a incendiului. Concluzia angajaților IGSU urmează să fie reflectată într-o încheiere oficială și va fi remisă organelor de drept pentru cercetări ulterioare.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
8,29
Cer senin
Umiditate:80 %
Vint:3,6 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău