Primele mărturii în procesul Colectiv | Afirmația care a stârnit rumoare în sala de judecată

  • 05 Iunie 2018 07:30
Primele mărturii în procesul Colectiv | Afirmația care a stârnit rumoare în sala de judecată

Drama din Clubul Colectiv ar trebui să fie decontată nu numai de patronii clubului, ci și de organizatorii concertului trupei Goodbye to Gravity.

Afirmația care a stărnit rumoare a fost făcută în sala de judecată de unul dintre apărătorii patronilor clubului în sala de judecată. Rudele victimelor din Clubul Colectiv au făcut și sute de kilometri pentru a participa la ședință, dar s-au declarat dezamăgite de evoluția procesului și mai ales de încercarea de a responsabiliza tot o victimă pentru nenorocire.

În fața a zeci de părinți care și-au pierdut copiii la Colectiv, Alin Anastasescu, unul dintre acționari a încercat sa îi convingă pe judecători că acuzațiile care i se aduc ar trebui să fie împărțite cu organizatorii concertului.

În seara de 30 octombrie, concertul trupei Goodbye to Gravity a fost organizat de unul dintre membrii trupei. Alexandru Pascu, cel care deținea firma, și-a pierdut viața. Apărătorul lui Alin Anastasescu a specificat în fața instanței că organizatorii ar trebui să răspundă la multe din întrebările din sala de judecată.

Amintim că în seara de 30 octombrie 2015 un incendiu izbucnit în clubul ″Colectiv″⁣ a ars visurile a sute de tineri. 64 de oameni au murit , iar al 65-lea a hotarat sa isi puna capat zilelor, dupa o lunga perioada de suferinta sufleteasca.

Sursa: digi24

 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri Radio Chișinău
Meteo Chișinău
14,4
Cer fragmentat
Umiditate:73 %
Vint:8,23 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău