Primele imagini (neoficiale) cu Nokia 9, smartphone-ul cu display edge-to-edge de la HMD Global

  • 23 Septembrie 2017 11:45
Primele imagini (neoficiale) cu Nokia 9, smartphone-ul cu display edge-to-edge de la HMD Global

Nokia 8 abia începe să apară în magazinele din toată lumea, însă HMD Global pare să lucreze deja la următorul smartphone de top, acum că mai toate bazele au fost acoperite. Avem Nokia 3, 5, 6 și 8 care oferă dispozitive pentru cei interesați de entry-level, mid-range, mid-range premium și flagship, cu Nokia 2 la orizont pentru piețele emergente. Nokia 9 urmează să fie adevăratul concurent pentru dispoztivie precum Galaxy Note8, LG V30 și iPhone X, cu margini subțiri și hardware de top, alături de câteva funcții mai speciale, caracteristice phablet-urilor high-end.

Câteva imagini și o serie de specificații tehnice au apărut astăzi pe internet, veridicitatea acestor informații putând fi oricând contestată, întrucât nu vin din surse oficiale, scrie Go4it.ro. La exterior, Nokia 9 seamănă foarte mult cu ceea ce am văzut pe piață din partea companiilor coreene Samsung și LG, cu ecran mare, curbat la margini și cu ramă foarte subțire deasupra și sub display. Spatele este realizat de asemenea din sticlă, în timp ce ambele panouri sunt lipite de o ramă de aluminiu.

Pe partea din spate poate fi observat un sistem dual-camera similar cu cel de pe Nokia 8, iar sub acesta găsim senzorul de amprentă, care a fost mutat de sub display. La capitolul caracteristici, vorbim despre un Snapdragon 835 (care ar putea fi înlocuit cu 845, în cazul că întârzie mai mult), un display mai mare decât cel de pe Nokia 8 (care măsoară 5,3”), bazat pe tehnologia AMOLED și camere cu senzori Sony IMX258, alături de rezistență la apă și praf la standardul IP68.

Prețul de pornire pentru Nokia 9 ar putea fi de aproximativ 750 de euro, mai puțin decât prețul cerut de concurență.

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
23,85
Cer senin
Umiditate:61 %
Vint:2,57 m/s
Tue
33
Wed
34
Thu
32
Fri
29
Sat
24
Arhivă Radio Chișinău