Primele abonamente puse în vânzare la meciurile echipei naționale au fost vândute în totalitate

  • 13 Martie 2019 11:35
Primele abonamente puse în vânzare la meciurile echipei naționale au fost vândute în totalitate

Toate cele șase mii de abonamente la meciurile echipei naționale de fotbal în preliminariile Campionatului European 2020, puse în vânzare în urmă cu 16 zile, au fost ieri epuizate, relatează MOLDPRES.

„Este o premieră în fotbalul moldovenesc. Pentru prima dată au fost puse în vânzare abonamente, ca și în majoritatea țărilor cu tradiții bogate din Occident, și acestea au fost vândute în totalitate. Desigur, interesul major al fanilor este partida cu campioana mondială en titre, Franța. Prezența de mai departe în tribune a suporterilor depinde de jocul, prestația echipei naționale”, a declarat astăzi pentru agenție șeful departamentului mass-media la Federația Moldovenească de Fotbal (FMF), Victor Daghi.

Capacitatea tribunelor stadionului Zimbru, unde dispută meciurile echipa națională, este de aproximativ 11 mii de locuri. Cele circa cinci mii de bilete rămase vor fi puse la dispoziția fanilor selecționatelor care vor veni la Chișinău, membrilor afiliați ai FMF, reprezentanților diferitor structuri implicate în buna desfășurare a partidelor.

Procurarea abonamentelor a fost posibilă doar online pe site-ul tickets.fmf.md și al partenerilor Federației (iticket.md, mticket.md, fest.md). Politica de prețuri a fost păstrată ca și cea aplicată anterior în Liga Națiunilor UEFA. Prețul abonamentelor pentru cele cinci meciuri de pe teren propriu a fost la categoria A - 400 lei, iar la categoria B - 800 lei.

”Odată și odată trebuia și noi să trecem la practica internațională. Am decis să o lansăm anul curent. Ne dorim un eveniment fără riscuri de securitate și vom face tot posibilul pentru a evita speculațiile”, a declarat anterior într-o conferință de presă directorul financiar al FMF, Leonid Oleinicenco.

Fiecare abonament a fost procurat nominal. Orice cumpărător a trebuit să completeze datele de identificare pentru fiecare abonament sau bilet procurat (nume, prenume, data nașterii, sex, e-mail, telefon de contact și ultimele 6 cifre din codul personal). Numărul maxim de abonamente sau bilete cumpărate la o singură tranzacție a fost de 6 unități.

Selecționerul echipei naționale, Alexandru Spiridon, a anunțat ieri lotul convocat pentru meciurile cu Franța (22 martie) și Turcia (25 martie) din cadrul preliminariilor Campionatului European 2020:

Portari: Alexei Koșelev (Fortuna, Olanda), Stanislav Namașco (Zeta, Muntenegru), Dumitru Celeadnic (Sheriff Tiraspol)

Fundași: Veaceslav Posmac, Artiom Rozgoniuc (ambii, Sheriff Tiraspol), Dinu Graur, Artur Craciun, Sergiu Platica (tustrei, Milsami Orhei), Alexandru Epureanu (Istanbul BB, Turcia), Oleg Reabciuk (Porto, Portugalia), Ion Jardan (Petrocub-Hâncești)

Mijlocași: Cătălin Carp (Ufa, Rusia), Eugen Cebotaru (Sibir, Rusia), Gheorghe Anton (Sheriff Tiraspol), Artur Ionița (Cagliari, Italia), Iaser Țurcan (Petrocub-Hâncești), Alexandru Antoniuc (Milsami Orhei), Constantin Sandu (Speranța Nisporeni), Radu Gînsari (Hapoel Haifa, Israel), Eugeniu Cociuc (Sabail, Azerbaidjan)

Atacanți: Ion Nicolaescu (Shakhtyor, Belarus), Vitalie Damașcan (Torino, Italia), Vladimir Ambros (Petrocub-Hâncești), Nicolae Milinceanu (Chiasso, Elveția).

Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
12,74
Cer senin
Umiditate:80 %
Vint:2,06 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
11
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău