Primarul Capitalei prezintă astăzi raportul de activitate

  • 19 Iunie 2012 09:14
Primarul Capitalei prezintă astăzi raportul de activitate

Primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă, își prezintă marți, 19 iunie, raportul de activitate la un an de când a fost reales în această funcție, transmite Info-Prim Neo.

 

Prezentarea va avea loc la ora 12.00, în Scuarul Europei.

Acum un an, Dorin Chirtoacă declara că în calitate de primar general va promova reformele necesare pentru desprinderea municipiului Chișinău de modul de administrare de tip sovietic, care va fi înlocuit cu un model de administrație modern, european, bazat pe lege, competență, competiție, calitate și transparență. 
Edilul declara în campania electorală că pe durata celui de-al doilea mandat va continua amenajarea locurilor de parcare, va fi construită o parcare subterană sub Piața Marii Adunări Naționale pentru fluidizarea traficului în centrul Chișinăului. La fel, primarul a mai spus că albia râului Bâc va fi amenajată, iar zona zona adiacentă va fi transformată în zonă de agrement.

Liberalul Dorin Chirtoacă a câștigat alegerile pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău în urma turului II de scrutin, din 19 iunie. Dorin Chirtoacă a ieșit învingător cu 50,60% din voturile alegătorilor. Contracandidatul său comunist, Igor Dodon, a obținut 49,40% din voturi. Acesta este al doilea mandat pentru primarul Dorin Chirtoacă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:28 %
Vint:3,6 m/s
Fri
14
Sat
15
Sun
13
Mon
13
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău