Primarul Capitalei, Ion Ceban, susține că nu a săvârșit ”o crimă odioasă” prin faptul că a plecat în Egipt, în vacanță cu familia

  • 17 Ianuarie 2021 14:30
Primarul Capitalei, Ion Ceban, susține că nu a săvârșit ”o crimă odioasă” prin faptul că a plecat în Egipt, în vacanță cu familia

Primarul Capitalei, Ion Ceban, susține că nu a săvârșit ”o crimă odioasă” prin faptul că a plecat în Egipt, în vacanță cu familia, menționând că niciodată nu și-a ascuns activitatea, deși plecarea sa nu a fost anunțată oficial de primărie.

La revenirea în Republica Moldova, Ion Ceban a anunțat că a avut concediu oficial de 5 zile și că pentru vacanță și-a calculat timpul și banii.

”Am avut concediu oficial de 5 zile. Am plecat cu familia la odihnă și nu văd ce crimă odioasă am săvârșit precum spun unii. În părerea unora ar însemna ca timp de 4 ani când mă aflu în funcția de primar nu ar trebui să mă odihnesc cu familia nicăieri. Mi-au calculat timpul, zborul, banii care i-am dat, iar pozele cu copiii mei au fost arătate la toate canalele tv posibile. Ei și ce s-a obținut. Asta pentru a mă denigra? Păi în această călătorie m-am întâlnit cu zeci de moldoveni? Eu niciodată nu am ascuns activitatea mea, dar familia este sfânt, ca și pentru mulți dintre Dvs”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.

Primarul Capitalei, Ion Ceban, s-a aflat în concediu cu familia, în Egipt, fără ca deplasarea sa să fi fost anunțată din timp de primărie. Ion Ceban a plasat mai multe fotografii din vacanță, după ce în presă au fost publicate imagini ce îl surprind pe acesta în Egipt, transmise de un internaut pentru TV8. Serviciul de relații cu presa nu a confirmată dacă primarul se află sau nu în concediu, declarând presei doar faptul că Ion Ceban nu se află la locul de muncă. Ulterior, Ion Ceban a postat pe contul său personal de pe Facebook fotografii cu soția și copiii săi de la poalele piramidelor egiptene.

Mai mulți internauți i-au reproșat în comentarii faptul că nu și-a anunțat public plecarea în concediu, dar și faptul că a părăsit locul de muncă în perioadă de pandemie, care afectează în mod special municipiul Chișinău.

Totodată, pe pagina sa publică, pe 15 ianuarie, erau transmise live-uri de la evenimente dedicate Zilei Naționale a Culturii și marcării a 171 de ani de la nașterea poetului Mihai Eminescu.

În ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie 2020, a fost la Moscova, serviciul de presă precizând că acesta era în concediu.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:95 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău