Primăria unei comune din județul Ilfov, România, ajutor pentru extinderea școlii din Ruseștii Vechi

  • 21 Februarie 2022 12:54
Primăria unei comune din județul Ilfov, România, ajutor pentru extinderea școlii din Ruseștii Vechi

Primăria comunei Domnești din județul Ilfov, România, va finanța constuirea unei anexe la școala primară din satul Ruseștii Vechi, care risca să fie închisă din cauza lipsei spațiului.

„Frații noștri din comuna Domnesti, Ilfov, Romania, în frunte cu domnul primar Ghiță Adrian au adus lacrimi de bucurie și mari emoții pentru copii și părinții din satul Ruseștii Vechi, component al comunei Ruseștii Noi, care erau la culmea disperării. Ajutorul pentru construcția Anexei la Școala Primară -Grădiniță Ruseștii Vechi a venit la momentul oportun. Din lipsa spațiului, această instituție risca să fie închisă pentru învățăcei. Mulțumim domnului primar Ghiță Adrian, Consiliului local Domnești care au votat unanim sprijinul financiar”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Primăriei Ruseștii Noi.

Primarul comunei Ruseștii Noi, Valentina Meșină, mulțumește „neobositei doamne Doina Scripa, domnului viceprimar Costel Ștefan, întregului aparat al Primăriei cât și locuitorilor comunei Domnești, care sunt prietenii noștri de suflet, pentru că frații în veci râmân frați”.

Sursa: Infoprut.ro

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:1,54 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău