Primăria municipiului Chișinău va organiza sărbătorile de iarnă fără concerte live și comercializare de produse alimentare la Târgurile de Crăciun

  • 23 Noiembrie 2020 10:37
Primăria municipiului Chișinău va organiza sărbătorile de iarnă fără concerte live și comercializare de produse alimentare la Târgurile de Crăciun

Primăria municipiului Chișinău a interzis organizarea concertelor live și comercializarea produselor alimentare la Târgurile de Crăciun, transmite MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a declarat astăzi, la ședința on-line a serviciilor municipalității Chișinău, că situația pandemică din Republica Moldova a depășit statistica Chinei la numărul de infectați, iar situația pandemică din municipiu este, la rândul ei, gravă. În contextul sărbătorilor de iarnă, oficialul a spus că nu vor fi organizate concerte și va interzice comercializarea produselor alimentare la Târgurile de Crăciun. „Sunt interzise sub toate formele comercializarea diferitor produse la iarmaroace, târguri, dar și orice fel de mâncare. Nu sunt organizate concerte, cu excepția melodiilor de Crăciun care pot fi puse pentru atmosfera de sărbători”, a punctat Ceban. 

Oficialul a declarat că în acest an municipalitatea va folosi resurse minime pentru a aduce “magia sărbătorilor de Crăciun în Chișinău”. „Nu este timpul pentru acest lucru. Cu minim resurse putem aduce magia sărbătorilor în capitală. În centrul capitalei, așa cum am anunțat, va fi împodobit bradul procurat din anii precedenți și vor fi amplasate decorațiunile. Solicit ca la 1 decembrie, bradul să fie amenajat în centrul municipiului și luminițele amplasate în oraș să fie aprinse, în sectoare să fie tot pregătit până în data de 10 decembrie”, a declarat acesta.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
-0,76
Cer acoperit de nori
Umiditate:80 %
Vint:5,66 m/s
Sat
2
Sun
0
Mon
0
Tue
0
Wed
0
Arhivă Radio Chișinău