Primăria municipiului Chișinău își modifică programul de activitate

  • 26 Noiembrie 2018 14:26
Primăria municipiului Chișinău își modifică programul de activitate

Primăria Chișinău va activa de astăzi după un nou program. Astfel, ziua de muncă va începe la ora 08.30 și se va încheia la ora 17.30, notează MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al municipalității, decizia a fost anunțată azi de primarul general interimar, Ruslan Codreanu, în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale și are drept scop fluidizarea traficului în orele de vârf și evitarea aglomerației în transportul public de pasageri.

Conform sursei citate, modificările orelor de lucru sunt specificate în Contractul colectiv de muncă al Aparatului Primăriei. Documentul a fost consultat cu angajații instituției și avizat de Inspectoratul de Stat al Muncii.

Tot în cadrul ședinței operative, primarul general interimar al capitalei a cerut șefilor de subdiviziuni, direcții generale ale Consiliului municipal Chișinău și preturi de sector, să revadă regulamentele interne ale acestora, pentru modificarea programului de muncă. „Rog să fie consultați angajații din cadrul direcțiilor generale. Dacă aveți susținerea colectivelor, atunci începeți programul la ora 08.30”, a precizat Codreanu.

Anterior, edilul interimar a propus ca și studenții să înceapă orele de studii mai târziu, la fel pentru a fluidiza traficul din oraș, însă propunerea nu a fost susținută deocamdată de rectori.

Sursa: Moldpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
9,96
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:2,57 m/s
Fri
13
Sat
15
Sun
14
Mon
14
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău