Primăria Chișinău intenționează să construiască parcări pe strada 31 august 1989

  • 17 Septembrie 2020 09:16
Primăria Chișinău intenționează să construiască parcări pe strada 31 august 1989

Primăria municipiului Chișinău poartă negocieri cu Agenția Proprietății Publice pentru a identifica locuri pentru construcția unor parcări pe strada 31 august 1989 din centrul capitalei, transmite MOLDPRES.

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a anunțat că a avut întâlniri cu reprezentanții Agenției Proprietății Publice și Universității Tehnice a Moldovei pentru a identifica locații pe strada 31 august unde ar putea fi construite parcări.

Participanții la discuții au anunțat despre inițiativa de a desfășura un proiect comun al Primăriei și UTM, privind prima parcare automatizată care poate fi creată la Chișinău, în centrul orașului, în preajma blocului Universității Tehnice din Moldova, din str. 31 August 1989, nr. 78.

În același timp, Ion Ceban a subliniat că amenajarea parcărilor va începe doar „după ce vor fi finalizate toate procedurile ce ţin de conceptul de parcări şi alte aspecte incluse în pachetul reparaţiei străzii 31 august 1989”.

De asemenea, oficialul a adăugat că municipalitatea Chișinău va semna un acord de parteneriat cu Universitatea Tehnică a Moldova pe diferite domenii de intervenţie, începând cu cea de consultanţă şi finalizând cu cea de participare activă la expertizarea proiectelor.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
11,07
Nori împrăștiați
Umiditate:90 %
Vint:2,57 m/s
Thu
16
Fri
10
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău