Primăria Chișinău condamnă acțiunea de vandalizare a expoziției foto dedicată medicilor din prima linie

  • 03 Decembrie 2020 13:18
Primăria Chișinău condamnă acțiunea de vandalizare a expoziției foto dedicată medicilor din prima linie

Poliția municipiului Chișinău întreprinde acțiuni de identificare a persoanelor care au vandalizat expoziția foto dedicată medicilor din prima linie din Parcul Catedralei Metropolitane, transmite MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, primăria municipiului Chișinău condamnă acțiunile de vandalizare a expoziției foto dedicată medicilor din prima linie, amplasată pe panourile pentru ziare din Parcul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului", adiacent străzii Al. Pușkin.

În același timp, administrația publică locală anunță că reprezentanții organelor de poliție vor verifica înregistrările video din zonă, în scopul identificării persoanele responsabile pentru a fi trase la răspundere.

Totodată, municipalitatea atenționează că obiectivele recent reabilitate se află sub supraveghere video, iar persoanele care vor comite acțiuni de vandalizare sau furturi pe proprietate municipală vor fi sancționate.

Cele 150 de fotografii, ce reprezintă medici care luptă cu virusul COVID-19, au fost expuse de Hramul orașului. Proiectul a fost realizat de Primăria municipiului Chișinău, în colaborare cu Agenția Informațională de Stat MOLDPRES.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:2,57 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău