Primăria Chișinău a semnat un acord de colaborare cu județul Ilfov, România

  • 16 Februarie 2022 14:30
Primăria Chișinău a semnat un acord de colaborare cu județul Ilfov, România

Municipalitatea Chișinău a semnat un acord de colaborare cu Consiliul Județean Ilfov, din România, transmite MOLDPRES.

Acest lucru a fost anunțat de către primarul Ion Ceban. Potrivit edilului, documentul presupune promovarea schimburilor de bune practici și experiență în vederea stabilirii unor proiecte comune de dezvoltare economică și socială în beneficiul localităților noastre.

„Ne-am propus să dezvoltăm o cooperare durabilă între departamentele specializate și instituțiile subordonate autorităților locale, agenți economici, sectorul asociativ, locuitorii din județul Ilfov și municipiul Chișinău. Vom desfășura schimburi de experiență și informații în domeniul dezvoltării locale; organizarea activităților comune cu caracter educativ, social, cultural și sportiv; schimburi inter-instituționale în domeniile protecția mediului înconjurător, învățământ, transport și sănătate publică. Ne propunem să promovăm și să susținem reciproc relațiile economice, comerciale, agricole și proiectele de infrastructură”, a declarat Ion Ceban potrivit sursei citate.

Primarul municipiului Chișinău întreprinde în această săptămână o vizită de lucru în România unde a încheiat deja acorduri de colaborare cu administrații publice locale din Iași și Buzău.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:94 %
Vint:1,03 m/s
Sat
11
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Wed
19
Arhivă Radio Chișinău