Primăria capitalei a obținut 9 mln de lei din licitația pentru închirierea a cinci terenuri municipale

  • 02 Decembrie 2020 14:20
Primăria capitalei a obținut 9 mln de lei din licitația pentru închirierea a cinci terenuri municipale

Primăria municipiului Chișinău a obținut nouă milioane de lei din licitația pentru închirierea a cinci terenuri municipale pentru amplasarea gheretelor. Până la sfârșitul zilei, administrația locală va mai scoate la licitație încă zece terenuri, transmite MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, primăria capitalei a desfășurat astăzi licitația pentru închirierea pentru 5 ani a terenului municipal cu dreptul de amplasare pe acesta a unei gherete de alimentație publică. Pentru cele 15 terenuri scoase la concurs, participă 117 concurenți.

După petrecerea licitației pentru cinci dintre aceste locații, Primăria municipiului Chișinău a obținut aproximativ nouă milioane de lei.

Edilul capitalei Ion Ceban și-a exprimat nedumerirea și a întrebat, pe rețelele de socializare, unde se duceau până acum sumele de bani din închirierea dreptului de plasare a gheretelor în municipiu.

Administrația publică a municipiului Chișinău organizează în premieră licitații pentru închirierea, pentru cinci ani, a unei locații de amplasare a unei gherete. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
5,52
Cer senin
Umiditate:86 %
Vint:1,54 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău