Primăria a început evacuarea garajelor de pe bulevardul Mircea cel Bătrân

  • 18 Martie 2019 18:10
Primăria a început evacuarea garajelor de pe bulevardul Mircea cel Bătrân

Cinci garaje metalice din sectorul Ciocana, amplasate neautorizat pe bulevardul Mircea cel Bătrân, 29/1, au fost evacuate forțat astăzi, 18 martie. În total, urmează a fi evacuate forțat 45 de garaje metalice de pe respectiva adresă, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al Primăriei.

Pe bulevardul Mircea cel Bătrân, 29/1 se aflau 54 de garaje, iar nouă dintre acestea au fost evacuate benevol de către proprietari, pe parcursul săptămânii trecute. Decizia de a evacua forțat garajele vine după ce termenul acordat proprietarilor pentru evacuarea benevolă, 14 martie, a expirat. În zona bulevardului Mircea cel Bătrân, 29/1 urmează a fi valorificat un scuar. Locația a fost aleasă de cetățeni sectorului, în baza unui sondaj desfășurat online.

Potrivit unei dispoziții a Primarului general interimar, Ruslan Codreanu, municipalitatea a dispus inventarierea garajelor metalice și capitale amplasate pe domeniului public, cu instituire ulterioară a Registrului de evidență al garajelor metalice amplasate provizoriu pe terenurile ce aparțin domeniului public al municipiului Chișinău.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
5,52
Cer senin
Umiditate:91 %
Vint:4,63 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău