Președintele României respinge propunerea PSD pentru funcția de premier. Ministrul Apărării, Mihai Fifor, ar putea asigura interimatul

  • 16 Ianuarie 2018 11:22
Președintele României respinge propunerea PSD pentru funcția de premier. Ministrul Apărării, Mihai Fifor, ar putea asigura interimatul

Președintele Klaus Iohannis a respins prima propunere de premier interimar în persoana lui Paul Stănescu, a doua propunere fiind Mihai Fifor, care ar fi și acceptat de șeful statului, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX. O declarație de presă este așteptată la ora 12.30, la Palatul Cotroceni.

Surse politice au declarat pentru agenția de presă MEDIAFAX că președintele Klaus Iohannis a respins prima propunere de premier interimar în persoana lui Paul Stănescu, a doua propunere fiind Mihai Fifor, care ar fi și acceptat de șeful statului.

Liderii PSD se reunesc, marți, la ora 11.00, în ședința CExN, pentru a decide cine va fi propunerea pentru funcția de premier, după demisia lui Mihai Tudose.

Dragnea a precizat, luni seara, după demisia anunțată de premierul Mihai Tudose, ca urmare a retragerii sprijinului politic, că a avut „mână proastă” la premieri și nu va mai face o nouă propunere.

"Se pare că eu am mână foarte proastă și nu numai acum ci încă cel puțin 10 cazuri. Le-am spus colegilor că nu voi face nicio propunere. La Sorin Grindeanu am făcut eu o propunere, colegii au votat-o. La Mihai Tudose am avut discuție cu fiecare în parte și s-a conturat propunerea pe care am făcut-o eu. Mâine voi vota propunerea care iese din dezbatere și îmi voi asuma votul”, a spus Dragnea luni seara.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
16,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:54 %
Vint:3,09 m/s
Wed
14
Thu
16
Fri
12
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău