Președintele raionului Florești a fost demis

  • 28 Martie 2012 13:00
Președintele raionului Florești a fost demis

Președintele raionului Florești, comunistul Mihail Rusu, a fost demis miercuri, 28 martie, împreună cu cei trei vicepreședinți de raion.

Consilierii raionali de la Florești au evocat mai multe nereguli la formarea.  În funcția de președinte al raionului a fost ales Ștefan Paniș, liderul fracțiunii PD al consiliului raional.

Pentru alegerea lui au votat toți cei 19 consilieri prezenți la ședință, dintre care unul comunist. Noul președinte ales Ștefan Paniș și-a propus drept  priorități - crearea locurilor de muncă și atragerea granturilor pentru rezolvarea problemelor de infrastructură.
 
Audio: Noul președinte ales, Ștefan Paniș
 
De asemenea la Florești au fost aleși și doi vicepreședinți de raion, un liberal și un liberal-democrat. Potrivit presei de la Chișinău, liberalul Alexei Postolache ar fi cumnatul președintelui Nicolae Timofti.Schimbarea conducerii raionului Florești vine după ce ieri deputatul comunist Artur Reșetnicov a anunțat că președintele țării Nicolae Timofti încearcă să influențeze activitatea consilierilor raionali.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
19,24
Câțiva nori
Umiditate:52 %
Vint:3,6 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău